Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerst in de Stad – Route langs “THE BIG FIVE”

18 december 2021 @ 14:00 - 17:00

Een belevenis! Het klassieke kerstverhaal, maar dan op een eigentijdse manier verteld. In het centrum van Lelystad kan je vanaf zaterdag 18 december een echte, coronaproof kerstroute volgen. Je gaat op zoek naar ‘The Big Five’ van Kerst. Net als de wijzen uit het Oosten volg je de ster richting het volgende punt. Met deze routekaart kun je de weg vinden.  De route is een initiatief van de gezamenlijke kerken in Lelystad (PLEK).  Laat  je op een eigentijdse manier meenemen door het klassieke Kerstverhaal!

The Big Five Live!

We trappen af op zaterdag 18 december om 14.00 uur met een live spektakel van het Kerstverhaal. Op vijf plekken vind je de ‘Big Five’ in levenden lijve. Het kerstverhaal komt deze middag echt tot leven in de stad!!  Door de route te volgen kom je oog in oog te staan met de schat van het Kerstfeest. Voor de kinderen maken we dat zichtbaar in een presentje.

Route in vlogs 

Lukt het je niet om er op die zaterdag bij te zijn? Geen probleem! De week erna is de route nog te beleven als je je smartphone meeneemt. Via de QR-codes blijft de beleving van de route voor jouw beschikbaar. De hoofdrolspelers die je op de poster ziet, vertellen jouw het hele verhaal in vlogs. Zoek ze alle vijf!

Routekaart

Download hier de routekaart

Gegevens

Datum:
18 december 2021
Tijd:
14:00 - 17:00

Locatie

Stadhuisplein
Stadhuisplein
Lelystad,
+ Google Maps