Jubileumconcerten Leger des Heils Lelystad

Leger des Heils korps Lelystad viert dit jaar haar 40-jarig jubileum. Dat wordt in het weekend van 13 en 14 oktober muzikaal gevierd. Er zijn optredens van de Amsterdam Staff Songsters, het landelijke koor van het Leger des Heils, in samenwerking met verschillende muziekgroepen.

Op zaterdag 13 oktober om 14.45 uur is er een optreden van de Amsterdam Staff Songsters op het Dukaatplein in Lelystad. Om 19.00 uur geeft dit het koor, samen met een strijkensemble o.l.v. Majoor Rens Roos en het Christelijk Mannenkoor Lelystad in de Ontmoetingskerk aan de Schor 4. Zondag 14 oktober om 15.00 uur is er een optreden van de Amsterdam Staff Songsters en het Christelijk Mannenkoor Dronten in De Ark in Dronten.

Buurtwerk
Het korps is de geloofsgemeenschap van het Leger des Heils. Naast wekelijkse samenkomsten op zondagmorgen organiseert het Leger er diverse buurtgerichte activiteiten. Er zijn onder meer een Seniorenclub, een muziekgroep, Creaclub en een kledingwinkel. De deur van het pand aan de Snijdershof staat dagelijks open voor een praatje. Meer info over activiteiten zijn te vinden op de Facebook pagina van Korps Lelystad en op www.legerdesheils.nl/korpslelystad.