Evangelische kerk De Pijler

Evangelische kerk
Ketelmeerstraat 90
8226 JX Lelystad
0320-265010
info@pijler.nl
www.pijler.nl

Diensten

Diensten
Iedere zondag is er om 10.00 uur een dienst waar je van harte welkom bent. Het maakt niet uit of je veel of weinig weet van God en bijbel, de diensten zijn waardevol, begrijpelijk en leerzaam voor iedereen.

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is aanmelden is er ook elke zondag een livestream vanuit de Pijler. Kijk mee via pijler.nl/live !

Kinderen en jongeren
Er is voor de kinderen van 4 t/m 12 zondag een leuk, op hun leeftijd afgestemd Kings Kidsprogramma. Voor de kleinsten van 0 t/m 3 is er elke zondag crèche en een peuterprogramma. Ook voor jongeren van 12 – 23 jaar zijn in de Pijler tal van mogelijkheden. Voor elke leeftijdsgroep zijn er eigen activiteiten, zoals eigen diensten, kleine groepen, leuke activiteiten zoals lasergamen of een escape room. Volg ons op instagram via jongerenwerkdepijler, kijk op www.pijler.nl of mail naar jongerenwerk@pijler.nl. Voor ouderen is er om de week op vrijdagmiddag afwisselend een themamiddag en ontspannen activiteit.

Op zoek naar God?
Als je nadenkt over God kunnen er veel vragen opborrelen… Bestaat God wel? En hoe zit dat met de bijbel? Waarom is er zoveel ellende in de wereld? Is er een leven na dit leven? Hoe zit dat met al die godsdiensten? Belangrijke vragen die voor veel mensen herkenbaar zijn. De (gratis) cursus ‘Op zoek naar God’ helpt je om antwoorden te vinden op deze en andere vragen. Weet dat ook jij daar van harte welkom bent. In 9 avonden proberen we met elkaar de antwoorden te vinden op de vragen die je hebt. Ga naar pijler.nl/opzoeknaargod voor meer informatie.

Kleine groep
De Pijler is een grote kerk, waar het ingewikkeld kan lijken om aangesloten te raken. Zou jij liever in een wat kleinere groep meer mensen willen leren kennen met wie je kunt praten over God, geloof en leven? Een groep die voor je zorgt als je dat nodig hebt? Een groep met wie je het leven en je vragen kunt delen? Sluit je dan aan bij een Kleine Groep bij jou in de buurt. Je kunt dat aanvragen via kg@pijler.nl.

Inloopochtend op woensdag
Bedoeld voor iedereen die even behoefte heeft aan wat aanspraak, een beetje gezelligheid of gewoon een lekker bakje koffie. Elke woensdagochtend tussen 10 en 12 uur in de huiskamer van de Pijler.

Persoonlijk contact
Wil je liever met iemand doorpraten over jouw situatie en vragen in een persoonlijk gesprek? Je kunt contact met ons opnemen door het sturen van een mail naar info@pijler.nl of telefonisch 0320 26 50 10 (tijdens kantooruren). Na iedere dienst kun je ook je vragen stellen.