Dive the city: 9-11 november

Maak een weekend lang het verschil in Lelystad. Op 9 tot en met 11 november 2018 gaan jongeren uit alle kerken in Lelystad anderen helpen.

Op vrijdagavond starten we met kennismaken. Wel zo handig als je een weekend lang samen gaat optrekken. Vervolgens duiken vroeg ons bed in om zaterdag fris en fruitig een dag lang het verschil te maken. Je slaapt het hele weekend op één locatie zodat we elkaar leren kennen en we samen ook ontspannende dingen kunnen ondernemen. Het belooft een mooi en actief weekend te worden.

Wat gaan we doen?
Pannenkoeken bakken, bingo, papier prikken, tuin opknappen, boodschappen doen, voetballen in een wijk, ramen lappen, eten koken, etc. Je kunt het zo gek niet bedenken of we gaan het doen.

Zaterdagavond staat in het teken van omgekeerd Sint Maarten. Dit kan je wereld op z’n kop zetten. Belangrijkste onderwerp van de avond: ‘hoe ga je om met de ander en wat heeft dit te maken met geloven en God te maken?

Zondagochtend bezoeken we verschillende deelnemende kerken om daar iets van ons weekend te laten zien.

Datum: 9 – 11 november 2018
Wie: Alle tieners en jongeren van 12 – 20 jaar (de oudste tieners mogen ook mee als leiding).

Help ons tijdens het weekend en ga mee als leider. Meld je aan bij je eigen jongerenwerker of bij Andre van der Galien via jeugdwerker@hetankerlelystad.nl.